ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Άντζελα Γκερέκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Είναι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Έχει εργασθεί ως αρχιτέκτονας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. σε ειδικά προγράμματα. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, βόρεια του Ιονίου Πελάγους τις εντυπώσεις κλέβουν οι δύο κορφές του όμορφου νησιού της Κέρκυρας. Οι δύο αυτές κορφές έδωσαν το όνομα με το οποίο την αποκαλούν οι ξένοι, Corfu. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων, αλλά και ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Άντζελα Γκερέκου....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταια Νεα

antzela gerekou

Σύμφωνα με δημοσιευματα η Άντζελα Γκερέκου, επιστρέφει στην υποκρητική έπειτα από ένα διάλειμμα αρκετών ετών καθώς είχε αφοσιωθεί στην πολιτική. Άντζελα Γκερέκου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Τάσος Λέρτας για τη ζωή και το έργο του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα είναι μία Ελληνορωσική παραγωγή. Η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, αν και ήταν διστακτική στην αρχή, δέχτηκε την πρόταση γιατί τη συγκίνησαν τόσο το θέμα όσο και ο ρόλος που θα έχει στην ταινία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε Ελλάδα, Ρωσία και Ελβετία.

Την τελευταία φορά που η Άντζελα Γκερέκου εμφανίστηκε ως ηθοποιός ήταν το 2004, στην αξιόλογη τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης». Στο σινεμά είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την ταινία Ελληνοβρετανικής παραγωγής «Το Κορίτσι της Μάνης» στα μέσα της δεκαετίας του '80.